Täällä eräs herrasmies on yrittänyt avata

pitkillä pohdinnoillaan asiallista keskustelua Kuu- matkoista ja Palmen murhista. Viestit on poistettu mikä on vääryys.

Minähän en totuuksia näistä tiedä; tuskin kukaan muukaan. Eihän aiheista muuten enää keskusteltaisi.

Itse pidän että Palme oli globaalieliitin marionetti ja saattoi Ruotsin siihen kaaokseen missä se nyt on.
Ruotsi käy nyt sotaa muslimien kanssa. Se on meilläkin edessämme.

Ruotsin poliisipäällikkö totesi että totutelkaa vain ammuskeluihin ja tuhopolttoihin; me emme niille enää mitään voi:
https://mvlehti.net/2019/07/07/ruotsi-sodassa-jarisyttava-uutiskooste-tilanteesta-kesa-heinakuussa-2019-pt-media/

26

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos nyt laittaisin nuo lolme viestiä jotka tuossa tai noissa poistetuissa ketjuissa oli (täysin vaarattomia 'ei sisällä rasismia eikä vihapuhetta'), niin luulisimpa että tämäkin ketju tai ainakin se viesti poistettaisiin.
      Mitäs Fat Earth ja pähkäilijä siihen sanoisi, joiden kanssa oli kiva viettää viikonloppu kuuasioista rupatellen. Minunkin täytyy sanoa etten ihan satavarma ole siitä käytiinkö siellä kun luin tuosta kiinalaisten mönkijä matkasta sinne. Mutta onhan se kaksi eria asiaa mennä sinne mönkijällä kuin ihminen sinne menisi.

      Mutta tämä ylläpidon kohtelu tossa Palme asiassa ihmetyttää. Ruotsissa siitä kirjoitetaan kirjoja, että murha oli huijaus eikä ketään tapettu, mutta meillä siitä ei saa edes mainita. Mitä sananvapautta tämä on. Vaikka tieto olisikin väärää niin kait siitä puhua saa. Missä tsaarin ajan Suomessa me oikein eletään.

    • Anonyymi

      Se poistettiin se viesti missä oli lista poistetuista ketjuista vaikka se kylläkin oli yks ja sama ketju nonka laitoin piruuttaniuudestaan ja uudestaan vaikka sain ain lisättyä siihen yhden viestin ennen kuin se tai ne poistettiin. Viimeiset viestit oli tämmöiset.

      Anonyymi 8.7.2019 19:30 Uusi
      Ote tuosta artikkelista josta suomennan pätkän.
      http://jagvillvarafarlig.blogspot.com/2010/07/hans-liljeson-palmemordets-hemliga.html
      Vastatakseen kaikkiin näihin kysymyksiin Liljeson lanseeraa kokonaan uuden teorian ilmoille: mitään murhaa ei edes tapahtunut. Olof Palme järjesti yhteistyössä johtavien sosiaalidemokraattien kanssa katoamisen keinona jäädä eläkkeelle. Hän ja Lisbeth menivät elokuvateatteriin illalla, mutta matkalla elokuvateatterista heidät korvattiin kahdella näyttelijällä, jotka jatkoivat kohti Dekorimaa, jossa kolmas näyttelijä odotti starttipistoolin kanssa. Jälkeenpäin tuli paikalle muka sattumalta järjestetty ambulanssi hakemaan "Olofia" ja ajamaan hänet sairaalaan, jossa sairaalan juonessa mikana ollut henkilökunta julisti hänet kuolleeksi. Christer Petterssonille olitiin myös maksattu roolistaan (hän oli saanut jopa näyttelijän koulutusta teini-ijässä ollessaan teatterikoulussa, josta sai lemput huumeiden käytön takia) potentiaalisena murhaajana ja useat asiaan vihkiytyneet korkea-arvoiset poliisit varmistivat, että poliisi ohjaa ja pitää tutkiimukset pois totuudesta.
      För att besvara alla dessa frågor lanserar Liljeson en helt ny teori: det finns inget mord. Olof Palme organiserade själv, i samarbete med ledande socialdemokrater, sitt försvinnande som ett sätt att gå i pension. Han och Lisbeth gick på bio på kvällen men på väg från biografen byttes de ut mot två skådespelare som fortsatte fram emot Dekorima där en tredje skådespelare väntade med en knallpulverpistol. Efteråt kom en falsk ambulans för att hämta "Olof" och köra honom till sjukhuset där invigd sjukhuspersonal dödförklarade honom. Christer Pettersson hade också betalt för sin roll som potentiell mördare och flera invigda höga poliser såg till att styra polisutredningen bort från sanningen.
      En ole kirjaa lukenut ja luulen ettei siinä enää ole minulle mitään uutta sillä olen perehtynyt murhan joka käänteeseen muita teitä. Motiivi siihen miksi Palme olisi järjestänyt itselleen noin dramaattisen poismenon julkisuudesta on aivan jossain muualla kuin mitä netissä tai kirjoissa on arveltu.

      Anonyymi 8.7.2019 19:48 Uusi
      Joko nimimerkit 'nazi', 'fat earth' ja 'pähkäilijä' ja ne kymmenet 'anonyymit' tajuaa miksi tänne on tuosta aiheesta vaikea saada kirjoituksia läpi.
      Onko siinä jotain pahaa, että ottaa kantaa puoleen tai toiseen asiasta kuin asiasta. Eikö sananvapauden pitäisi olla juuri sitä. Täytyykö taas soittaa Niinistölle, ettei liikaa kehuisi Suomen sananvapaus tilannetta maailmalla ja haukkuisi muiden maiden sananvapautta.

      Eihän nuo riko mitään sääntöjä.

    • Anonyymi

      https://www.youtube.com/watch?v=X1cVnC7EtWw
      En tiedä! Tossa on jotain huvittavaa, jos olette nähneet tai irse olleet niin sanotusti kaatokännissä, niin se tästä ekana tulee mieleen. Oliko se liikkuminen Kuussa noin vaikeaa. Kaatokänniläisen lihaskunto ja voimathan on aika olemattomat. Häviääkö Kuussa samalla lailla lijaksista voima kun tuo otus happilaitteineen ei paina siellä kuin noin nelisenkymmentä kiloa (40kg), Tuo hiekkakin käyttäytyy omituisesti jos ajatellaan että yksi hiekkajyvänen Kuussa ei paina mitään niin luulisi sen lentävän korkeuksiin. Ja sitä paitsi eikö Kuun pinta ole upottavaa pölymäistä höttöä.

      • Anonyymi

        Sekin on jännä että kun "avaruusalus" nousee ilmaan kuussa niin eikös siinä käytetä raketteja? Silti kuun pöly pysyy paikallaan. Jokuhan sitäkin ihmetteli että aika hyvää kuvamatskua kun ympäristön pitäisi olla pölyä täynnä mutta tosiaan mitään ei tapahtunut vaikka hirviät voimat jylläsivät. Ei varmaan kauheasti pöllytäkkään kun vaijereilla nostetaan alus ilmaan. Jos hiustenkuivaajan suuntaa hiekkaan niin kyllä hiekka pölyää aika paljon kovemmat voimat kyseessä kuitenkin avaruusaluksessa.


    • Anonyymi

      4 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      Joku sanoi että se on joku ohjema joka poistaa näitä viestejä jos siellä on vain esimerkiksi joku sana jota ei saa mainita. Se ei ole mikään kirosana tai vastaava vaan se voi olla mikä vaan. Jotain hajua minulla on mitä sanoja ei saa käyttää jotta viestuä ei poistettaisi.

      • Anonyymi

        Ei tällä sivustolla ole mitään algoritria, joka aitomaattisesti poistaa viestejä/ketjuja. Kommenttien yhteydessä on toi ilmoita nappi jolla jokainen voi ilmoittaa mielrstään epäilyttävän viestin. Sen jälkeen jolu mode jolo poistaa sen, tai ei.


      • Anonyymi

        Ok
        Syötä vähintään 3 merkkiä.
        Nyt se herjas et syötä lisää merkkejä. On se aika epeli.


      • Anonyymi

        Verkkoyhteistö Suomi24:ää aletaan moderoida keino älyn avulla, kertoo Aller Media.

        Tekoäly hyödyntää koneoppimista ja imitoi Suomi24:n moderoijien linjaa. Rajatapauksissa keskustelu päätyy tekoälyn jälkeen vielä moderoijan tarkastettavaksi.

        Suomen suurimmassa yhteisömediassa Suomi24:ssä julkaistaan noin 16 500 viestiä vuorokaudessa.

        Aller Media kertoo tiedotteessa, että pilotoinnin ensimmäinen vaihe on kestänyt kolme kuukautta ja ensimmäisen vaiheen tulokset ovat lupaavia.

        - Suomi24:n moderaattori ja tekoäly olivat noin 90-prosenttisesti samaa mieltä palvelun sääntöjenvastaisista viesteistä, sanoo Utopia Analyticsin toimitusjohtaja Mari-Sanna Paukkeri tiedotteessa.

        14.2.2017 12.04 lehti tampereelta

        onko tääkin liikaa ja roskakoriin


    • Anonyymi

      Minua alkaa tosissaan vituttamaan toi poistamispolitiikka laitan tähän perää sen viestin joka poitettiin. Siinä ei ole mitään sääntöjen vastaista. Aino mitä siinä oli että haukuin ylläpitoa paskahousuksi, mutta se oli ainoa,

    • Anonyymi

      Ketjusta on nyt 4 viestiä poistettu sääntöjen vastaisesti.

    • Anonyymi

      TÄMÄ EI TODELLAKAAAN OLE MINUN AVAAMA TAI ALOITTAMA KETJU MUTTA NÄIN PULLOKOSSUN KUMARASSA KUNNIOITAN SYVÄSTI KETJUN ALOITTAJAA, HÄN ANTOI MINULLE TUKENSA. JA SIKSI HALUANKIN TEIDÄN KATSOVAN TÄLLAISEN ELOKUVAN MISSÄ TOVERIN - TAI TOISEN IHMISEN TUKI - ON TUIKI TÄRKEÄ.

      https://www.youtube.com/watch?v=H-xjMjmrdl0&list=PLZbXA4lyCtqoKE2fbNgzoaRkpMSHnzE60&index=4

      https://www.youtube.com/watch?v=46kWbFAMHoc&list=PLZbXA4lyCtqoKE2fbNgzoaRkpMSHnzE60&index=1

      JOS LÖYDÄTTE KOKO FILMIN JOSTAIN NIIN HYVÄ.

      KIITOS NAZI ETTÄ ANNOIT MINULLE TUKEA.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siis Suomessa ei saa arvostella sitä tai ottaa antaa sellaisiin asioihin vaikka voiko joku aalto avata keulaportin niin että alus uppoaa alta aika yksikön. Meidät opetetetaan uskonnan paskaan. Niin kuin nyt tulee kuuleksi 50 vuotta Kuusta ja sinne menosta .niin me uskomme kaiken niin kuin meitä on median taholta opetetettu jo 50 vuotta, Emme me voida olla noin tyhmiä. Vai boidaanko? siis voidaanko.

    • Anonyymi

      Tästä minun kirjoitus virheestä tulee nyt uusi termi. Ihmisiltä tullaan kysymään "boit sä olla tota mieltä" mikä on ero siihen että "voit sä olla tota mieltä"

      Tyhän ihmisen vastaus on BOI

    • Anonyymi

      Mä muuten boin olla sitä mieltä että puumerkki tulee routsin kielestä suomeen. Mitä mieltä arvon herrat on asiastä?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se siitä nukketeatterista ja siirrymme ajassa ja asiassa toiseen nukketeatteriin. Vaatisi vähän ruotsin kielen taitoa mutta google suomentaa osan tekstistä. Kas tässä. Täytyy hieman kielioppia korjata kun google sitä ei osaa.

      http://abe.freeshell.org/palme/node1.html

      Är konspiratörerna frimurare? Ja, den slutsatsen är det inte svårt att dra om man känner till den hemliga symboliken hos dessa så kallat ''puppet masters''; de som drar i trådarna till alla regeringar. (tässä alla suomennos à la meikäläinen)

      Ovatko salaliittolaiset vapaamuurareita? Kyllä, sillä tätä johtopäätöstä ei ole vaikea tehdä, jos tiedät näiden ns. "Nukke mestareiden" salaisen symboliikan; heidän, joilla on langat kaikkiin hallituksiin joilla heitä ohjailevat.

      Noh, toi pomppas taas kauas Kuusta mutta nukkehallituksiahan nämä nyky
      hallitukset ovat kaikki ja langat johtavat minnekäs muualle kuin Jenkkeihin.

      Näin se avaruus tai kuumoduli pomppas Kuusta. Uskoakko vai eikö uskoa. Kas...

      Hiekka ei pöllynnyt nousussa koska päämoottorin suihku kohdistui alla olevan laskeutumisosan päälle ja levisi siitä sivuille. Oheinen video kohta 0:09 - 0:10 . Herra katsoo nyt vaan itse.
      https://www.youtube.com/watch?v=9HQfauGJaTs

      https://www.youtube.com/watch?v=X1cVnC7EtWw (on ku känniläisen tohellusta)
      Aika painavalta toi miehen rinkka tuntuu olevan kun ei ylös pääse maasta eiku kuusta. Mutta missä studiossa toi oltas tehty ellei Kuu-studiossa.

      https://tieku.fi/fysiikka/luonnonlait/painovoima-laske-paljonko-painaisit-muilla-planeetoilla,

      Tämä on lainattu ketjusta "miksei-astronautit-vannoneet-kasi-raamatulla"

      • Anonyymi

        https://www.youtube.com/watch?v=JEFxZNqFlN0
        https://www.youtube.com/watch?v=9HQfauGJaTs

        Kyllähän tämäkin kuuluu tähän ketjuun sillä eräs gentleman asettui minun puolelleni kun kävin pitkillä pohdinnoillani asiallista keskustelua Kuu- matkoista ja Palmen murhista. Viestit on poistettu mikä on vääryys.

        https://www.youtube.com/watch?v=EqDd06GW76o&list=PLZbXA4lyCtqoKE2fbNgzoaRkpMSHnzE60&index=3
        Kohdassa 1:50 eteenpäin.

        Tuo näyttelijä joka näytteli "nazia" tuossa elokuvassa ei ollut mikään maailman luokan näyttelijä, mutta hän näytteli osansa niin hyvin että pääsi jopa kahteen eri elokuvaan esittämään rooliaan. Tai hänet valittiin mukaan tv esiintymisensä takia saman nimisessä sovituksesta. Ei nimimerkki "nazi" ole tuon näköinen kuitenkaan luonnossa , joten älkää tehkö johtopäätöksiä.
        https://www.youtube.com/watch?v=7DkI2I0W5i8

        Väitin että hän olisi saanut idean ketjun otsikkoon täältä, mutta hän ei ole vahvistanut asiaa. Kiitos kuitenkin.

        Noissa ylemmissä linkeissä tai toisessa niistä lippu liehuu. Jos nyt äänestettäisi ollaanko Kuussa käyty ihmisvoimin niin miten äänestöäisit. Ainakin lähellä kuun pinta käytiin - vai käytiinkö?
        Asiantuntijat sanovat, että Apollo 10 ei olisi voinut laskeutua Kuuhun, vaikka se kävi niin lähellä Kuun pintaa. Se oli siihen vielä liian painava.

        Kuumoduulin valmistaja eli Grumman Aircraft -yhtiö ei ollut saanut vielä viilattua moduulista ylimääräisiä kiloja pois. Kuumoduulia kevennettiin lisää ensimmäiselle kuulennolle 16.–24. heinäkuuta 1969. Tästä ensimmäisestä kuulennosta tulee siis pian kuluneeksi 50 vuotta.

        Eikö kukaan nyt keksi veret seisauttavaa todistetta puolesta ja vastaan. Minunkin todisteet Palmen murhan huijauksesta ovat vain indiisejä (aihetodisteita). Kuulentojakin on todisteltu valokuvin ja ihmisten puhein ja niistä löydetyistä epäjohdonmukaisuuksista on kehittynyt salaliittoteoria vai miksi sitä kutsutaan.


      • Anonyymi

        Asiantuntijat sanovat, että Apollo 10 ei olisi voinut laskeutua Kuuhun, vaikka se kävi niin lähellä Kuun pintaa. Se oli siihen vielä liian painava.
        https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/apollo-10n-kuumoduuli-loytyi-avaruudesta (pitäisikö tuohon uskoa ja jos uskoo niin mitä se todistaa)

        Minä se epäröin ettei M/S Estonia olekaan tuolla meren pohjassa johon "Fat Earth" tokaisi että kerroppa meille missä se sitten on. Hän mielummin uskoo median sanaan kuin siihen ettei tuollainen keulavisiirin irtoaminen voi mitenkään upottaa laivaa niin nopeaan ja muut teoriat julistetaan salaliitto teorioiksi.
        Mutta mikäs se minun teoriani on kun sanon ettei koko laiva edes uponnut. Kun sanon noin niin muutkin sanomiseni on helppo julistaa sairaan miehen jutuiksi.

        Mutta Palme jutussa minä en ole yksin. Ainakin pari muuta henkilöä ovat kirjoittaneet aiheesta jopa kirjoja. Minä tosin olen eri mieltä motiiveistä miksi Palme jätti julkisuuden ja en tiedä miten tuo murha lavastettiin, sillä jotkut puhuvat siitä ihan tosissaan, että olivat antaneet uhrille jopa ensiapua. Ovatko mukana salaliitossa siinä ettei Palmea tapettukaan.

        Anonyymi 7.7.2019 22:57
        Hylyn sijaintipaikka on noin 22 meripeninkulmaa (40 kilometriä) Utön saarelta eteläkaakkoon. Hylky lepää noin 80 metrin syvyydessä.

        Eipä tuonne hylylle ihan hepposilla sukelluslaiteilla mennä valokuvaamaan. En usko sitä peitetyn betoonilla hautarauhan nimissä. Jos paljastuu ettei Palmen murha olekaan totta niin miten käy hautarauhan sen asian todistamiseksi tai jos hänet polttohaudattiin niin DNA:sta ei taida olla apua. Onhan noita hallitsijoiden hautoja ennenkin revitty auki.

        Tollaisen asian todistaminen on, että ne henkilöt, jotka aiemmin ovat puhuneet läpiä päähänsä, tulevat omantunnon tuskissaan takaisin julkisuuteen puhumaan totta. Vähän niin kuin Kuuhuijaus jutusssa. Kukaan ei uskalla tulla julkisuuteen puhumaan totta.
        "Kylläpä meille tosiaan valehdellaankin paljon, eikä siinä vielä läheskään kaikki"

        Fat_Earth
        9.7.2019 10:57
        "Enkä minä usko että M/S Estonia makaa meren pohjassa."
        No kerropa meille, missä M/S Estonia on.

        Jos en osaa kertoa missä Estonia on, ei todista sitä, että se olisi meren pohjassa.
        Se etten osaa sanoa minne Palme häippäsi tuolloin 1986, todista sitä etteikö hän olisi häipännyt johonkin.
        Vastassa on minun sanani valtamedian sanaa vastaan ja arvatkaa kumman sana painaa enemmän, vaikka kuinka teille todistelisin ettei häntä ole voitu tappaa tuolloin ja tuolla tavalla.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt pitäis aloittaa uusi ketju nimeltä miten Palme huijaus tehtiin, mutta minun ei kannata sitä tehdä sillä se tyrehtyisi siihen kun paljastaisin heti kaiken. Siksi antaisinkin jonkun muun teistä aloittaa se kartoa miksi on mitäkin mieltä. Eihän siitä ole kulunut kuin vajaat 34 vuotta kun kuuhuijuusta tulee kohta 50 vee. Tuo ketju päättyi humorillisesti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15730300/miten-kuuhuijaus-tehtiin#comment-98226096

    • Anonyymi

      MömmöVampyyri
      12.1.2019 11:27
      lisääliimaa
      11.1.2019 20:07
      Huhhuh, joku on hyvissä mömmöissä,,,,

      (Tarvitsemme lisää liimaa liimataksemme historiasta yhtenäisen kokonaisuuden)

      Maineikas muistintutkija Daniel Schacter avaa uuden teeman muistin piirteiden selvittämisessä: miten aivot unohtavat. Muistin seitsemän syntiä jakaa unohtamisen seitsemään eri luokkaan. Niistä jokainen tuntuu ensinäkemältä kummalliselta muistin toimintahäiriöltä, mutta elämän ja muistin kehitykseen liitettyinä ne osoittautuvat oikein toimivan järjestelmän ylilyönneiksi tai virhearvioinneiksi.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Daniel_Schacter

      Schacter neuvoo myös, miten muistin virheitä voi yrittää vähentää ja välttää. Tämä teos on jatkoa hänen syksyllä 2001 ilmestyneelle Muisti-teokselleen, joka on muistin nykytutkimuksen kuvaus.
      Daniel L. Schacter (s. 17. kesäkuuta 1952 New York) on yhdysvaltalainen psykologian professori Harvardin yliopistossa vuodesta 2002. Hänen tutkimusaiheensa käsittelevät ihmisen muistia.

      '''''''''''''''''LAINATTU KETJUSTA MANDELA ILMIÖ ON TOTTA'''''''''''''''''''''''''''''''''''

      pähkäilijä
      10.1.2019 6:42
      Uusi

      Tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että ihmiset kokevat samat asiat jonkin verran eri tavoin ja sitten muistikin tekee tepposensa. Siten ymmärretään nykyisin mm. se, että rikosten silminnäkijöihin ei ole paljon luottamista.
      Ei muuten liene nk. valokuvamuistikaan vapaa muistiin tarttuvan havaintoaineksen valikoitumisesta ja sitten muuntumisesta ja vääristymisestä. Eihän aivoissa voi olla kovalevyä, joka varastoisi kaiken ja tarkasti.
      Minä siis uskon, että elämme samassa todellisuudessa, jonka tosin koemme ja muistamme subjektiivisesti eli enemmän tai vähemmän eri tavoin.

      Elämme samassa todellisuudessa ellei joku ole niin mömmöissään että elää ihan omaa maailmaansa jonne tavallisella tossunkulutttajalla ei ole asiaa. Minä sen sijaan olen ihan samanlainen tavallinen tossukuluttajakin kuin tekin ja haluaisin vain tuoda julki asioita miten ne todellisuudessa historiassa tapahtui, niin kuin se, että Suomi aloitti Jatkosodan NL:n kanssa. Mutta siitä on kirjoitettu niin paljon kaikenlaisia kirjosja että jatän aiheen tällä kertaa tähän. Sen sijaa palaan lähihistoriaan ja vaikka eihän siitäkään voi vielä kertoa absoluuttista totuutta ennen kuin arkistot avautuvat. Tuskin silloinkaan saamme tietää mitä todellisuudessa oli tapahtunut sillä kaikkea ei ole pysytytty arkistoimaan. Sitten on tietenkin tavallisen ihmisen tapahtumia, millä ei ole mitään tekemistä maailman historian kanssa, joita asioita ovat esim. sodat, vallankumoukset, terrorismi ja kaikki yhteiskunnallinen kehitys ja muutkin mullistukset maapallolla. .

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201704242200109364

      Olin lukevinani täällä foorumissa sellaisen ketjun kuin Haamumiehen haastattelutunti ja pitäisin sitä tärkeänä tapahtumana ratkaistaessa Palmen murhamysteeriä, mikä on käänteentekevä tapahtuma mitä nykyhistoriassa on tapahtunut tai jäänyt tapahtumatta, mutta väitetään tapahtuneen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15492543/haamumiehem-haastattelutunti

      Ehkä viina haittaa totuuden lopullista julkituloa, mutta mömmöjen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Myös post traumaattinen häiriö voi estää tarkkaa muistamista mitä silloin oikein tapahtui, jonka todistajana Haamumies oli.

      Neurootikko
      12.1.2019 15:28
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kim_Peek
      Kim Peek (11. marraskuuta 1951 Salt Lake City, Utah, Yhdysvallat – 19. joulukuuta 2009) oli yksi harvinaisen savant-kyvyn omaavista henkilöistä. Mitä savant-kyky liitty tähän. Ei mitenkään sanon sillä en muista mitään aina välillä. Mutta muistan asioita aikojen takaa sillä olen pähkäillyt niitä aikoja.

      MINUN ON SANOTTAVA etten muista olisinko minä kirjoittanut tuon viestin "pähkäilijä" nimimerkin alla. Nythän "pähkäilijä" kirjoittaa tuolla nimimerkillä kun muut ovat vain Amonyymejä. Tai suurin osa muista niin kuin esimerkiksi minä.

      Kyllä minut tunnistaa tuon aninymiteetini alta sillä jauhan tätä samaa paskaa aina vaan, kunnes teidän päänne kääntyy näkemään Palmen murhan minun laillani. Tai sen ettei häntä kukaan edes murhannut. Poistui vain julkisuudesta. Miten se on mahdollista ei ole kukaan vielä kertonut. Mahdollistahan tuollainen on.

      Muistatteko kun Juice julistettiin kuolleksi. Kukaan ei epäillyt mitään ja sitten mies pompsahtikin takaisin julkisuuteen. No Palmea ja Juicea ei tietenkään voi verrata keskenään, mutta jos sanon että eilen törmäsin Matti Nykäseen Lielahden baarissa niin uskotteko.

    • Anonyymi

      Apollo 10:ltä lähetettiin ensimmäisenä suoraa värillistä TV-kuvaa.
      Komento- ja kuumoduulit nykyään. (onko totta?)

      Tämän lennon komentomoduuli on nähtävillä Lontoon tiedemuseossa Englannissa. (Tämä varmaankin totta)

      Hylkäämisen jälkeen kuumoduuli asettui Aurinkoa kiertävälle radalle, mikä tekee siitä ainoan avaruuteen lähetetyn ehjänä säilyneen kuumodulin. Kaikki muut modulit joko murskautuivat Kuuhun tai paloivat Maan ilmakehässä. Kuumoduulin myöhempi sijainti Aurinkoa kiertävällä radalla oli pitkään tuntematon. Sitä etsittiin vuodesta 2011 alkaen Nick Howes -nimisen harrastajatähtitieteilijän johtamassa hankkeessa, johon osallistui asiantuntijoita, harrastajia ja opiskelijoita. Kesäkuussa 2019 he ilmoittivat paikallistaneensa kohteen, joka 98 prosentin todennäköisyydellä on Snoopy
      (todennäköisyys aika suuri - siitä ei paljoa tosin puhuta mediassa)

      Tuo tässä alla ei ole Snoopy mutta ei se ole sellainenkaan jolla mönkijät kuljetettiin kuuhun. Miten ne muuten sinne kuljetettiin. (Onko kuvia)

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuumoduuli#/media/Tiedosto:Lunar_Module_diagram.jpg

      Pissa ja kakka hommelit ratkaistiin tuolla.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15514214/olenko-yhta-alykas-kuin-astronautti

      Anonyymi
      8.7.2019 13:25
      Suurin ongelma avaruuspuvuissa lienee ollut kuinka oksennukset, virtsa ja ulosteet viemäröidään siististi asiaankuuluviin säilytysastioihin.

      Näistä en ole paljoa keskusteluja nähnyt.
      Uskon että valtaosa astronauttien ajasta kului kakkelihommeleissa.

    • Anonyymi

      Fat_Earth

      11.7.2019 12:11
      Uusi
      Mikä minua tässä kuuhuijauskeskustelussakin pohjimmiltaan eniten häiritsee, on salkkareiden käännetyn todistustaakan periaate.

      Ennen vanhaan maailma tikitti niin, että luettiin ja katsottiin uutisia maailman menosta. Jos joukossa oli jokin juttu, mitä ei oikein heti nielaissut, sitä ruvettiin tutkimaan ("tutkiva journalismi") ja mikäli aihetta oli, se uutinen leimattiin valeeksi tai vääristelyksi. Ja se todistettiin kanssa. Ei muuten voinut ketään valehtelijaksi leimata, ellei ollut hyvää näyttöä. Minusta se oli toimiva eettinen koodeksi. Informaatio on tosi ellei sitä osoiteta vääräksi.

      Näillä salkkareilla maailma tikittää päinvastoin. Valeeksi voi leimata ihan mitä ja kenet vain, käden käänteessä. Ja se pysyy valeena, kunnes valehtelijaksi leimattu on todistanut sen oikeaksi. Kaikkeen tiedottamiseen sisältyyy aina kaksi osaa: tiedoituksen sisältö ja sisällön todistaminen oikeaksi.

      Eikä siinä vielä kaikki. Todisteiden pätevyyden määrittelee (kukin) salkkari itse. Ja kunnon salkkarihan ei hyväksy mitään todisteita. Salkkari väittää todisteet uudeksi valeeksi. Kätevää, eikö totta?

      Mutta sellainen asenne ja maailma aiheuttaa epävarmuutta, pelkoa ja ahdistusta - ja kuivattaa keskustelun aika pian. Minusta vanha systeemi toimii paremmin.

      PALMEN MURHASSA KUKAAN EI OIKEASTAAN OLE VÄITTÄNYT KENENKÄÄN
      VALEHDELLEEN VAAN KAIKKI PUHUVAT TOTTA. Se minua ihmetyttää.

      Eikä siinä vielä kaikki. Todisteiden pätevyyden määrittelee (kukin) salkkari itse. Ja kunnon salkkarihan ei hyväksy mitään todisteita. Salkkari väittää todisteet uudeksi valeeksi. Kätevää, eikö totta?

      • Heh heh..., näinhän se maailma pyörii ja tasan myös toisinkin päin.

        Salaliittoteoriat ovat hauskinta mitä tiedän ja niistä keskusteleminen on oikein hauskaa varsinkin kun huomaa päässeensä ärsyttämään jotain tosikkoa oikein kunnolla.

        Muistan toki aikoja jolloin ainoat totuudet oli luettavissa Hesarista ja Tieteen Kuvalehdestä.
        Töllöstä tuli totuuden uutisia.

        Nyt ovat toiset ajat.
        Tiedon tarjonta on monituhatkertaistunut ja siinä riittää seulottavaa vaikka ei olisi valinnut omiksi aihealueikseen kuin muutamia.

        Tämähän se nyt valtamedioitamme suuresti vituttaa.


    • Anonyymi

      Palmen murhasi Säpo
      Kennedyn murhasi CIA.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2826
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2130
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      914
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe